Crypto-World

Cryptocurrency, de ontwikkeling van het nieuwe geld.

De prijs van Bitcoin kan een ‘miner-oorlog’ veroorzaken

2 min gelezen

Miner pools proberen Bitcoins te kopen als de koers zakt, suggereert CryptoQuant terwijl de CEO waarschuwt voor het ontstaan ​​van rivaliteit tussen de partijen.

Miner pools kopen in

Dat Bitcoin vandaag meer dan 5% van haar waarde verliest, heeft tot grote veranderingen geleid voor miners. Gegevens tonen aan dat miner pools plotseling grote hoeveelheden Bitcoins naar exchanges sturen. Gegevens van CryptoQuant onthullen dat op 2 september de uitstroom piekte in grote miningpools.

CryptoQuant verwacht “oorlog” over de BTC-bullmarkt

De drie belangrijke miningpools, genaamd Poolin, Slush en HaoBTC bereikten woensdag een totale uitstroom van 1.630 BTC (ter waarde van $18,5 miljoen). Dit bedrag doet eerder geziene bedragen teniet.

Volgens Ki Young Ju, CEO van CryptoQuant, maken miners mogelijk van de gelegenheid gebruik om de concurrentie pijn te doen. . Hij vertelde aan cointelegraph het volgende:

“Ik denk dat het de oorlog van de miners gaat worden tussen degenen die een Bitcoin-prijsverhoging willen en degenen die dat niet willen. Ik weet dat sommige Chinese miners hun winstgevendheid in de mining misschien niet met nieuwe mining concurrenten willen delen. Zij willen dus niet nieuwe miners toetreden tot de indusctrie vanwegen de bullmarkt.”

Ondanks dat munten waarschijnlijk hun weg naar de exchanges vinden, blijft het gevaar van een uitverkoop als gevolg van de prijsdaling minder waarschijnlijk, vervolgde Ki:

“Miners zijn goede handelaren. Ik denk dat ze alleen op zoek zijn naar verkoopmogelijkheden, niet naar capitulatie.”

De basisprincipes van Bitcoin blijven hoog

Miners zijn geen vreemden voor prijsgeïnduceerde overdrachten, iets dat de theorie van CryptoQuant ondersteunt. In mei, direct na de halvering van de bloksubsidie, werd een soortgelijk gedrag waargenomen toen prijsvolatiliteit volgde.

De netwerkfundamentals veroorzaken nog steeds optimisme onder de handelaren, met een hash-snelheid en diffucilty die nog steeds op hoogtepunten rouleren.

Op het moment van schrijven zijn de laatste schattingen dat de aanstaande difficulty aanpassing, waarschijnlijk over 4 dagen, de difficulty met een bijna onmerkbare 0,13% zal verlagen.

BRON

Copyright © All rights reserved BY HTbyM | Newsphere door AF themes.