Crypto-World

Cryptocurrency, de ontwikkeling van het nieuwe geld.

PayPal bereikt 85% van Binance.US-volume in eerste maand

1 min gelezen
Het is minder dan een maand geleden dat PayPal begon met het aanbieden van cryptodiensten, en de volumes nemen al enorm toe.

Met $ 25 miljoen naderen Amerikaanse gebruikers van PayPal Binance.US handelsvolume binnen een maand sinds de lancering van cryptodiensten.

Crypto Rush op PayPal

PayPal begon in oktober met het aanbieden van cryptovaluta en heeft gisteren de wachtlijstperiode opgeheven, waardoor crypto beschikbaar is voor alle in aanmerking komende Amerikaanse klanten. De betalingsgigant werkte samen met Paxos voor het initiatief.

Het dagelijkse volume op de itBit-beurs van de Paxos-handelsservice is gestegen van minder dan $ 5 miljoen in oktober tot bijna $ 25 miljoen op 13 november. Hoewel het onduidelijk is of deze piek rechtstreeks verband houdt met het openen van zijn crypto-activiteiten door PayPal, zouden er maar weinig andere gebeurtenissen tot een dergelijke activiteit kunnen hebben geleid.

Ter vergelijking: het 24-uursvolume op Bitcoin US is bijna $ 30 miljoen. Desalniettemin is het dagelijkse handelsvolume op andere in de VS gevestigde beurzen zoals Kraken en Coinbase Pro groter dan $ 500 miljoen.

Daarom is er veel terrein te winnen voordat het begint te concurreren met topbeurzen, maar de basis is zéér zeker gelegd.

Toch heeft de betalingsgigant met een gebruikersbestand van 346 miljoen wereldwijd mogelijk het volgende niveau in de acceptatie van cryptocurrency ontgrendeld.

itBit Exchange volume
ItBit exchange trading volume Bron: Nomics

PayPal ondersteunt momenteel vier cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash, en is beperkt tot de VS.

Het is van plan zijn diensten uit te breiden naar Europa en elders.

Bron: Nivesh Rustgi – Crypto Briefing. Vertaald door Crypto-World.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © All rights reserved BY HTbyM | Newsphere door AF themes.